Marc Márquez, operat per tercera vegada: podria estar sis mesos de baixa

Marc Márquez, vuit vegades campió del món de motociclisme, ha tornat a passar per la sala d’operacions. El pilot català, segons ha explicat el seu equip, Repsol Honda, “ha estat sotmès a una nova intervenció al braç dret a conseqüència de la recuperació lenta de l’os de l’húmer, que no ha millorat amb el tractament específic d’ones de xoc”. En el comunicat, a més, s’ha especificat que “el procediment quirúrgic ha durat vuit hores i ha estat ininterromput”.

La nova cirurgia, la tercera des que va caure en el primer Gran Premi de la temporada 2020 de MotoGP, “ha consistit en l’eliminació de la placa anterior i la col·locació d’una nova placa amb l’addició d’un empelt de cresta ilíaca”. L’ha realitzat “un equip format pels doctors Samuel Antuña, Ignacio Roger de Oña, Juan de Miguel, Aitor Ibarzabal i Andrea García Villanueva. L’operació ha estat “exitosa”, ja que “no hi ha hagut cap incident”. Caldrà veure com respon el cos de Márquez a la intervenció.

Repsol Honda no ha facilitat el temps aproximat de baixa que s’estarà un Márquez que enguany ja no ha pogut lluitar pel títol. Diversos mitjans de comunicació han estimat que el tro de Cervera podria estar sis mesos més fora de les pistes, fet que li impediria començar la temporada 2021 de MotoGP. L’objectiu principal del pilot i del seu equip, tal com han revelat més d’una vegada, és fer net i deixar completament enrere la lesió.Més notícies

Bastianini, campió de Moto2 i Morbidelli, subcampió de MotoGP

El Gran Premi de Portugal ha viscut les últimes curses d'una temporada atípica

El català Albert Arenas guanya el Mundial de Moto3

El pilot gironí de 23 anys ha hagut d'esperar al darrer Gran Premi, a Portugal, per assegurar-se un títol lluitat des del primer dia

Comentaris

    jacqme Desembre 04, 2020 | 10:42
    Cadascú s'opera on vol. Espero el millor per a Marc Márquez. Em sorprèn, però, que s'hagi operat a Madrid, tot i que potser, o segur que ha fet el millor. Sobta però, que la revista "Forbes" digui que el millor traumatòleg d'Espanya és qui el va operar per pirmera vegada. No ho va fer prou bé, o potrser Honda o el mateix Márquez demanaren el que no podia ser?

Nou comentari