Món Esport
Marc Márquez, a la recerca del miracle: vol reaparèixer aquest cap de setmana
  • CA

Marc Márquez no descarta reaparèixer aquest cap de setmana malgrat haver estat sotmès, fa pocs dies, a una operació per solucionar el trencament de l’húmer dret que es va fer en la primera cursa del Mundial de MotoGP 2020. El pilot català no té afectat el nervi radial i no vol perdre temps: si els metges li donen el seu vistiplau, participarà en la segona cita d’una temporada atípica i frenètica a causa de la pandèmia del coronavirus.

“Després una operació exitosa, Marc Márquez està viatjant a Jerez”, ha indicat el compte oficial de Twitter d’Honda Racing Corporation. “No està descartat! Márquez ja té les maletes preparades i viatja a Jerez. Podrà córrer el GP d’Andalusia? Som-hi 93!”, ha afegit. “En un esforç sobrehumà, el vuit vegades campió del món està viatjant a Jerez, on se sotmetrà a un reconeixement mèdic a les 13.30 hores amb l’esperança que l’equip mèdic de MotoGP li confirmi que pot córrer aquest cap de setmana”, ha confirmat la pàgina web del Mundial.

La intenció del Tro de Cervera és clara: tenint en compte que el coronavirus ha establert un calendari frenètic, estar fora del circuit durant diverses setmanes voldria dir renunciar a les possibilitats de guanyar el títol de campió. Cal recordar que no va poder acabar la primera cursa i que, per tant, ja va quedar-se sense puntuar. Encara que es va especular amb la possibilitat que tornés a Brno, en el tercer Gran Premi del Mundial, Márquez vol avançar terminis.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àngel Drach a juliol 23, 2020 | 13:15
    Àngel Drach juliol 23, 2020 | 13:15
    Per l'amor de déu!!. Aquest noi ha embogit!. I si torna a caure?. S'han begut l'enteniment!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa