Món Esport
Marc Márquez li guanya la partida a Rossi i suma la primera victòria
  • CA

Marc Márquez ha aprofitat la patacada de Jorge Lorenzo per fer valer la seva ‘pole’ position aconseguida el dissabte i aixecar el primer triomf de la nova temporada de MotoGP. En la segona cursa del campionat, a l’Argentina, el de Cervera s’ha imposat a Valentino Rossi i a Dani Pedrosa, que han completat el podi.

Lorenzo, l’actual campió del món i vencedor en la primera cursa de Qatar, ha caigut en la cinquena volta i en un dels trams més difícils, el primer revolt del circuit, on el mateix Márquez va caure dues vegades en la fase de classificació de dissabte. A més, l’estat de la pista tampoc ha estat el més adequat, després d’una forta pluja que ha durat gairebé fins l’inici de la cursa.

El pilot italià de Yamaha, Valentino Rossi, també ha aprofitat la caiguda del seu company d’equip per fer-se amb el segon lloc, una posició que l’ha deixat prou satisfet un cop finalitzada la prova. El tercer, amb molta fortuna, ha estat Dani Pedrosa. El de Sabadell ha vist com, en l’última volta, els pilots de Ducati, Andrea Iannone i Andrea Dovizioso, que circulaven tercer i quart, han topat i han caigut, amb la qual cosa el ’26’ ha acabat pujant al podi quan no s’ho esperava.

Pel que fa la resta de catalans, Pol Espargaró ha acabat en sisena posició, Tito Rabat en la novena, Aleix Espargaró en la onzena i Maverick Viñales, que va completar una molt bona cursa a Qatar, ha hagut de retirar-se després de caure a la volta 18, també en el primer revolt.

La propera prova serà el cap de setmana del 9 i 10 d’abril, als Estats Units.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa