Márquez, amb una infecció prèvia a la darrera operació

El calvari del Tro de Cervera continua i es troba en tractament amb antibiòtics

Per molt que en aquell moment no ho semblés, la caiguda de Marc Márquez al primer Gran Premi de la temporada 2020 va ser fatídica. Poc es podia imaginar el Tro de Cervera, tenint en compte que ell volia córrer a la cursa següent, que a finals d’any encara es trobaria lluny de la recuperació i que fins i tot perillaria el Mundial del 2021.

Doncs bé, per si tres operacions no fossin suficients, el darrer pas per quiròfan ha confirmat que Márquez pateix una infecció a la fractura del braç dret i ha de rebre tractament amb antibiòtics per tractar-la. Així doncs, el Tro de Cervera continua hospitalitzat a Madrid, malgrat que l’equip Repsol Honda ha confirmat que l’operació ha tingut resultats “satisfactoris”.

Cal recordar que, després de la tercera operació, Márquez ho té molt complicat per poder córrer el Mundial del 2021 en plenes condicions. Hi ha metges que asseguren que no podria aparèixer fins a la setena o a la vuitena cursa i els més pessimistes s’atreveixen a dir que no podria tornar fins al 2022

Més informació

Nou comentari