Món Esport
Marc Màrquez evita passejar la bandera espanyola
  • CA

El pilot de Moto GP i natural de Cervera, Marc Màrquez, no ha agafat la bandera espanyola que li oferien els comissaris de pista del circuit d’Alcanyís, després de guanyar el GP d’Aragó. Per contra, ha preferit onejar la seva, de color vermell amb el número del seu dorsal, el 93, imprès. A la cursa anterior, s’ha repetit un fet similar. Tito Rabat i Pol Espargaró, pilots d’una categoria inferior, Moto2, tampoc han passejat la bandera espanyola. La decisió ha estat el blanc de crítiques espanyolistes a les xarxes socials.

La guerra de banderes ha tingut lloc un cop finalitzada la cursa de Moto GP. Un comissari del circuit s’ha atansat per brindar una bandera espanyola a Marc Màrquez, però aquest no ha acceptat l’oferiment i ha optat per no frenar i per saludar el públic que observava l’escena d’aprop. Ha preferit carregar amb la seva pròpia bandera durant la volta d’honor, en la qual hi apareix el número 93 que l’identifica.

Moments abans els pilots d’una categoria inferior Tito Rabat i amb Pol Espargaró tampoc han carregat el pal que vestia la bandera, a diferència del guanyador de la cursa, Nico Terol, que ha passejat la bandera espanyola durant la volta d’honor.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa