S’ajorna la Marató de Barcelona pel coronavirus

La nova data escollida és el 25 d'octubre

La Marató de Barcelona, que s’havia de celebrar el dia 15 de març, ha quedat ajornada per prevenir riscos de contagi de coronavirus. L’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General d’Esports de la Generalitat i les conselleries de Salut i Interior han pres aquesta decisió el cap de setmana previ a l’esdeveniment esportiu. La nova data que s’ha escollit ha estat el 25 d’octubre.

David Escudé, el regidor d’esports de la ciutat, ha justificat aquesta decisió: “el motiu de pes per ajornar la Marató de Barcelona és que dels més de 17.000 inscrits que hi ha, més de la meitat, aproximadament uns 9.000, són estrangers”. Malgrat que només quedava una setmana per la cursa, Escudé considera que s’ha avisat a temps i s’han pogut prevenir cancel·lacions hoteleres i de vols.

Després de la suspensió del Mobile World Congress i l’ajornament de la Fira Alimentària, la Marató de Barcelona és el tercer gran esdeveniment de la ciutat que es veu afectat per aquesta malaltia. És un cop especialment dur pels corredors, ja que preparen la prova durant tot l’any per arribar-hi al moment òptim de forma. 

Més informació

Comentaris

    Ramon Març 7, 2020 12:08 pm
    La Feria de Abril de la FECAC, s'haurà d'anul·lar o no? No ho tinc clar.
    peppito Març 7, 2020 1:57 pm
    No et preocupis ramon es celebrara pero millor sense tu ,no et volem

Nou comentari