Món Esport
Madrid acusa els culers de lluir símbols inconstitucionals
  • CA

Les penyes madridistes han demanat oficialment al president del Real Madrid, Florentino Pérez, que no deixi l’estadi Santiago Bernabéu per jugar la final de la Copa del Rei perquè els dos equips que la disputaran, Barça i Athletic Club, són “irreverents amb la competició, el Rei d’Espanya i l’himne de tots els espanyols, a més de lluir tot tipus d’emblemes anticonstitucionals prohibits per llei”.

En el document, els madridistes també recorden que l’any 2004, en una situació similar, el Barça es va negar que es disputés la final de Copa al seu estadi, i obligant al Reial Madrid i al Saragossa a jugar la final en un estadi de menys capacitat: Montjuïc”.

Finalment, diuen que l’afició blaugrana a través de les xarxes socials, es fa mofa dels madridistes i entenen que la presència massiva d’aquestes aficions pels carrers de Madrid podria suposar enfrontaments amb els aficionats.
Però la qüestió és que no volen 30.000 culers celebrant el títol en el Bernabéu o cantant l’himne del Barça com va passar el 1997, quan els catalans van jugar la final davant el Betis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa