Món Esport
Luis Enrique: “Si hi haguessin cinc Guardioles, això seria molt dur”
  • CA

Luis Enrique Martínez, a diferència del seu rival i amic Pep Guardiola, s’ha mostrat molt satisfet després de la contundent victòria per 4-0 del seu equip davant el Manchester City, aquest dimecres a la nit al Camp Nou. Els tres gols de Messi han estat decisius alhora de desequilibrar la balança, però el tècnic blaugrana també ha tingut paraules d’agraïment per la defensa i un conjunt que sempre actua pel bé de l’equip.

“L’èxit d’un equip a nivell defensiu es dóna per la implicació de tots els jugadors, igual que l’ofensiu. Com a bloc, si no haguessim jugat de manera conjunta i col·lectiva, el resultat hagués estat un altre. Els meus jugadors sempre prioritzen el benefici de l’equip abans que l’individual”, ha destacat l’entrenador.

 

L’asturià, a més, ha felicitat Javier Mascherano pel seu bon partit com a lateral dret: “Ha de tenir condicions clares per poder fer els diferents rols i ell les té. Ha jugat sempre de pivot i reconvertit a central al Barça. Ara hem vist que també pot jugar de lateral. Veient la dificultat del City, amb canvis continuats, ho hem anat solventant bé i hem sortit airosos.”

Aquestes són les respostes més interessants de la roda de premsa postpartit de Luis Enrique:

 

Lectura del partit

“L’equip ha estat molt bé. Ha interpretat que necessitàvem tenir la pilota i pressionar bé per aprofitar els errors del rival. Ha sortit bé, potser amb un resultat exagerat. Hi ha hagut contínues pèrdues per part dels dos equips, per la pressió que s’ha realitzat.”

 

Errors del City

“Hi ha hagut errors greus al partit i això és un avantatge. Si els dos equips tenen qualitat i el duel es decideix per petites coses, el fet d’aprofitar els errors és clau. Avui nosaltres ho hem fet. Els equips que intentem crear, és lògic que cometem errors i acceptem que pot passar. A la llarga dóna més que pren.”

 

El joc de posició

“Aquest és l’objectiu, però això no significa que hagi estat fàcil. La qualitat i posicionament dels jugadors del City és alta, com la del seu entrenador. Les èpoques daurades d’aquest club han estat quan s’ha aconseguit equilibrar l’apartat ofensiu i defensiu. Has de genrar ocasions, però també evitar que te’n generin.”

 

L’exhibició de Messi

“Hem vist Messi finalitzar com si estigués al pati de casa seva, on altres tremolarien.”

 

Jugar contra Guardiola

“Estic bastant cansat per la preparació del partit. Si hi haguessin cinc Guardioles, això seria molt dur. A veure si puc dormir aquesta nit.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa