Món Esport
Laporta proposa Abidal com el seu director tècnic
  • CA

El candidat a la presidència del Barça Joan Laporta ha proposat l’exjugador francès Eric Abidal com a director tècnic si guanya les eleccions. L’expresident blaugrana i exregidor a l’Ajuntament de Barcelona ha començat la seva intervenció parlant de l’exjugador i exentrenador holandès Johan Cruyff: “Va crear una nova idea de joc admirada arreu del món”.

“Hem aplicat aquesta filosofia de joc amb gent com Txiki Beguiristain, Frank Rijkaard o Pep Guardiola. I aquesta filosofia ara la segueix Luis Enrique, amb qui nosaltres ja hi vam comptar per al filiarl el 2009″, ha continuat Laporta. “La Masia és molt important per a nosaltres, és prioritària, la base per aconseguir els èxits del club”, ha reiterat. 

Per Laporta, un dels pilars de la seva candidatura és Catalunya: “Tenim un compromís amb el procés independentista que viu el país. El meu Barça és un Barça rotundament catalanista al servei del país. Això sí, obert al món i amb respecte cap a totes les identitats i llengües que estimin el club”.

Laporta també ha destacat l’apartat social, nítidament unit a Unicef: “Reforçarem el vincle entre Unicef i el Barça, volem que torni a la part de davant de la samarreta”, ha assegurat.

Abidal, feliç

Quan Laporta ha presentat Abidal com al seu director tècnic, l’exfutbolista francès, que va aixecar la Champions de Wembley després de superar un càncer, ha dit que “sóc molt feliç d’estar al costat de Jan en aquest projecte. El conec molt i li tinc molta confiança. Quan parles amb persones cal dir el que penses i entre nosaltres ens mirem als ulls i mai ens amaguem res”.

“És un repte molt il·lusionant”, ha afegit Abidal, que ha acabat la seva intervenció amb un “visca el Barça i visca Catalunya”. A la presentació de Laporta hi han assistit exjugadors de diverses seccions del Barça com Ludovic Giuly, Alexanko (futbol), Roger Grimau, Roger Esteller (bàsquet) o Gaby Cairo (hoquei).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa