Joan Laporta s’ha quedat, ara sí, pràcticament sol al capdavant de la junta del Barça. Aquest cop, però, Laporta no ha hagut de fer front a cap desavinença amb els seus directius. I és que nou dels membres de la seva junta han dimitit ja per tal de poder formar part d’alguna candidatura que opti als pròxims comicis. Tots els cessants acompanyaran Jaume Ferrer en la seva aposta electoral.

Es tracta, doncs, de Jordi Torrent, Albert Perrín, Joan Boix, Alfons Castro, Patrick Auset, Magda Oranich, Josep Ignasi Macià i Xavier Bagués. Cal destacar que Alfons Godall va abandonar l’equip de Laporta el passat divendres per unir-se definitivament al projecte de Marc Ingla.

L’encara president blaugrana afronta fins el 30 de juny la recta final del seu mandat només amb sis companys. Durant aquest període, als despatxos de can Barça només hi assistiran el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el tesorer Xavier Sala i Martín, el secretari Josep Cubells i els directius Jacint Borràs, Maria Elena Fort i Josep Anton Colomer. Son els homes de confiança que seguiran fins al final al costat de Laporta i que no necessariament abandonaran el club després del dia 30 del pròxim mes. Si volguessin formar part de la nova junta haurien de ser ratificats en la primera assemblea de socis compromissaris.

Els sis directius de Laporta, però, encara tindran feina fins que expiri el seu mandat. I és que la junta ja ha aprovat el fitxatge de David Villa i ha donat a conèixer alguns detalls de l’operació. “40 milions d’euros exactes, sense clàusules ni variables, a pagar en més de tres anys sense interessos no avals bancaris”, ha explicat el director general, Joan Oliver. Amb tot, Oliver no ha amagat les gestions que des de la junta s’estan executant per tal de portar a Barcelona el jugador de l’Arsenal, Cesc Fàbregas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa