Món Esport
Laporta acusa Rosell d’intentar cobrar comissions amb el traspàs de Ronaldinho
  • CA

Darrerament, tot allò que envolta al president del F. C. Barcelona, Joan Laporta, esdevé notícia. I la publicació del ser darrer llibre no podia ser menys. I és que en ‘Un somni per als meus fills’ (Ed. Angle), Laporta no es mossega la llengua. L’actual dirigent del Barça, per exemple, dedica unes línies al que a Sandro Rosell, qui a hores d’ara es perfila com un dels principals candidats a succeir-lo al capdavant del Barça.

Laporta acusa Rosell d’haver-li proposat el traspàs de Ronaldinho al Chelsea el 2004 per tal de cobrar suculentes comissions. Segons el president blaugrana, Rosell, que llavors exercia funcions de vicepresident, li va comunicar el mateix dia que el Barça jugava al Bernabeu, que l’equip anglès havia posat sobre la taula 100 milions d’euros per emportar-se el jugador brasiler. “Li vaig dir que s’ho treies del cap, que Ronnie no estava en venda” explica Laporta al seu llibre abans d’assegurar que llavors Sandro li va comunicar que els donaven “una comissió del 10%”.

Segons explica Laporta, el jove vicepresident blaugrana va insistir, assegurant que es podien repartir aquella quantitat. “Aquella actitud em va indignar profundament”, afageix Laporta. El president del Barça també acusa Sandro de no voler fitxar a Samuel Eto’o perquè aquest no estava vinculat a la firma Nike. I, en la mateixa línia, carrega contra l’actual president d’Spanair, Ferran Soriano, considerant que és un traïdor per abandonar la junta directiva durant la moció de censura del 2008.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa