Els Lakers trenquen el silenci després de la mort de Kobe Bryant

La mort de Kobe Bryant en un accident d’helicòpter va provocar consternació en el món de l’esport i, sobretot, el del bàsquet estatunidenc. Les franquicies de l’NBA han recordat la figura de la Mamba Negra i l’han homenatjat de formes molt diverses des de pocs minuts després de conèixer la tràgica notícia, quan es van disputar diversos partits, però n’hi havia una que encara no havia dit res: el Los Angeles Lakers, l’equip de la seva vida, no va enviar cap missatge i l’única publicació que havia fet fins aquest dijous tenia a veure amb l’ajornament del seu partit contra els Clippers.

Els Lakers, que estan passant uns dies de dol molt complicats, ja s’han vist amb forces per dedicar-li unes paraules a la seva llegenda a través de les xarxes socials. “Estem devastats. La mort de Kobe Bryant i la seva filla Gianna ens ha canviat per sempre. Enviem tot el nostre amor i suport a la seva dona i la seva família, així com a la resta de persones properes a les altres víctimes. Cap paraula pot expressar el que significa el Kobe per als Lakers, els seus fans i la seva ciutat. Més que un gran jugador de bàsquet, va ser un gran pare, marit i company d’equip. La seva llum romandrà als nostres cors per sempre”, han estat les paraules de la franquícia californiana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are devastated and have been forever changed by the sudden loss of Kobe Bryant and his daughter, Gianna. We send our love to Vanessa, the Bryant family, and to the families of the other passengers. Words cannot express what Kobe means to the Los Angeles Lakers, our fans, and our city. More than a basketball player, he was a beloved father, husband, and teammate. Their love and light will remain in our hearts forever. The Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to support the families affected by this tragedy. To help, please visit MambaOnThree.org. For those who are inspired to continue Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org.

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

A més, els Lakers també han comunicat que han iniciat una recollida de diners per donar suport a les famílies afectades per la tragèdia. “Per aquells que vulguin continuar el llegat de Kobe i Gianna des de l’esport practicat per joves, visitin la Mamba Sports Foundation“, ha finalitzat l’entitat californiana, que ja ha començat a entrenar-se després de la desastrosa notícia.Més notícies

El comiat emotiu de LeBron James a Kobe Bryant

L'estrella dels Lakers dedica un text a la llegenda de la franquícia californiana

Kobe Bryant mor en un accident d’helicòpter

L'exjugador dels Los Angeles Lakers ha mort aquest diumenge amb 41 anys

Nou comentari