Món Esport
La moció de censura aconsegueix la validesa, ja ha votat el 22,58% dels socis
  • CA

La moció de censura contra la junta de Joan Laporta, independentment dels resultats, ja ha obtingut el certificat de validesa. Segons dades facilitades pel F.C Barcelona a les sis de la tarda, aleshores havien votat 26.768 socis, és a dir un 22,58%; percentatge molt superior al 10% necessari -superat entre les 12 i la 1 del migdia-, per considerar vàlid el resultat.

La afluència de socis a l’estadi durant tot el matí ha estat constant. La participació és alta. A les dotze del migdia la participació en el referèndum a la moció de censura comparativament ja era lleugerament superior a la registrada en el mateix procés, aleshores contra la presidència de Josep Lluís Nuñez, d’ara fa deu anys, segons ha informat l’advocat David Moner, president de la mesa de vot.

En aquests moments ja ha votat Sandro Rosell – presidenciable, segons els resultats d’aquí uns mesos o al 2010, qui ha estat rebut per alguns simpatitzats amb ànims de “president, president”-; el vicepresident esportiu, Marc Ingla, l’entrenador, Pep Guardiola; i l’instigador de la moció, Oriol Giralt. El president del Barça, Joan Laporta, ho ha fet a dos quarts de dotze del migdia.

Segons aquest primer índex de participació, la mesa a fet una estimació de vot d’entre 25.000 i 30.000 socis. La jornada transcorre sense grans incidències, només alguns socis molt matiners s’han queixat perquè l’obertura de l’estadi s’ha fet uns minuts després de les nou del matí per falta d’alguns presidents de mesa, i sota l’atenta mirada de 80 interventors aconseguits pels impulsors de la moció i 120 de la junta activa distribuïts per cada una de les taules.

Cal recordar que, un cop superat el 10% dels vots, la moció presentada per Oriol Giralt no prosperarà si no obté un 2/3 dels vots. Si no és així, la junta de Laporta podrà continuar el seu mandat fins al 2010 quan estan previstes les eleccions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa