La Fiscalia ha demanat set mesos de presó per al futbolista de l’Atlètic de Madrid Lucas Hernánez i sis per a la seva parella per l’agressió que es va produir el divendres a Las Rozas (Madrid), segons ha informat el Ministeri Fiscal en un nota de premsa. Concretament, la Fiscalia demana per al jugador set mesos de presó per un delicte de maltractament en l’àmbit familiar i la inhabilitació especial per al dret a vot durant el temps de la condemna, a més de la privació del dret a la tinença i port d’armes durant dos anys.

Així mateix, per a la seva parella Amelia també demana quatre mesos de presó per exactament el mateix delicte. A més, li suma altres dos mesos per un delicte de danys i una pena de multa de dos mesos a raó de 10 euros diaris, amb la responsabilitat personal subsidiària d’un dia de privació de llibertat per cada dues quotes impagades.

 

En tots dos casos, a l’empara de l’article 48 i 57 del Codi Penal, la Fiscalia demana que s’imposi la prohibició d’aproximar-se a menys de 500 metres de l’altra persona, així com al seu domicili i lloc de treball, i prohibició de comunicar amb ell per qualsevol mitjà pel termini de dos anys.Nou comentari