Món Esport
La FIFA premia Mateu Lahoz i el selecciona pel Mundial
  • CA

L’àrbitre que més nerviós posa els futbolistes de Primera Divisió i de les competicions europees tindrà el plaer de xiular al Mundial de Rússia d’aquest proper estiu. Mateu Lahoz, un dels col·legiats més polèmics per la seva necessitat de protagonisme en els partits oficials, viatjarà al país de l’est d’Europa per formar part dels 36 àrbitres encarregats de posar ordre en els enfrontaments de la Copa del Món 2018.

Aquest any, la FIFA ha declarat internacionals deu àrbitres espanyols: De Burgos Bengoechea, Del Cerro Grande, Estrada Fernández, Fernández Borbalán, Gil Manzano, Hernández Hernández, Martínez Munuera, Mateu Lahoz, Sánchez Martínez i Undiano Mallenco. Però de tots deu, només Mateu Lahoz ha estat sel·leccionat dins la llista de deu col·legiats de la federació continental UEFA per al Mundial.

 

Amb Mateu Lahoz també hi seran àrbitres reconeguts com l’alemany Felix Brych, el turc Cüneyt Çahir, l’holandès Bjorn Kuipers, l’italià Gianluca Rocchi o l’eslovè Damir Skomina, potenciat en la Lliga de Campions d’aquesta temporada. De fet, Skomina va ser l’àrbitre del Barça-Juventus de la fase de grups i del darrer Barça-Chelsea de vuitens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa