La Federació Espanyola de bitlles torna a carregar contra Catalunya

El Tribunal Federal de Suïssa ha desestimat un nou recurs presentat per la Federació Espanyola contrària a la oficialitat de la selecció catalana

La sala primera de dret civil del Tribunal Federal de Suïssa ha desestimat el recurs presentat per la Federació Espanyola de Bowling contra la resolució del TAS que dóna per bona l’oficialització de la Federació Catalana al si de la Internacional (FIQ). La decisió de la justícia suïssa arriba després d’haver estudiat a fons el recurs que havia admès a tràmit. Malgrat tot, aquesta decisió permet que Catalunya continuï representant una selecció oficial amb dret a competir en tots els esdeveniments europeus, inclús, contra el combinat espanyol.

Cal recordar que el reconeixement de la Catalana per part de la FIQ va ser el primer a produir-se tot i existir una Federació Espanyola al mateix organisme. Aquell fet va ser considerat com un pas històric i com un referent per a la Federació Catalana i per la Plataforma Pro-Seleccions catalanes quant al reconeixement de les seleccions catalanes en diferents esports i disciplines. En el cas de les bitlles, la Federació Espanyola ha intentat, des que FIQ reconegué la oficialitat de la selecció catalana, replantejar la decisió i acabar amb la oficialitat de Catalunya.

Nou comentari