Món Esport
La Federació Catalana de Futbol vol Cruyff com a seleccionador
  • CA

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que està negociant amb Johan Cruyff perquè sigui l’entrenador de la selecció catalana de futbol. L’entitat ha assegurat que ha mostrat el seu interès per l’exjugador i exentrenador holandès atrets per “la notorietat del personatge i el seu projecte”.

L’entitat ha confirmat que en aquests moments estan esperant una primera resposta de Cruyff per després establir els detalls del contracte. “A ell li agrada el país on viu i les iniciatives que es fan, encara que en un primer moment li va sorprendre la nostra oferta”, ha declarat Lluís Carrasco, vicepresident de l’entitat en declaracions a Rac1.

L’entrada del nou president, Jordi Casals, a la Federació va anul•lar la renovació de Pere Gratacós com a seleccionador. Cruyff ha estat el primer nom de la llista però segons algunes fonts, si l’holandès finalment rebutgés l’oferta, no es dubtaria en intentar-ho amb Pep Guardiola i amb Maurizio Pochettino, els dos tècnics dels equips catalans de primera divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa