Món Esport
La Champions League modifica horaris, canvis i inscripcions
  • CA

Ara fa unes setmanes, la UEFA aprovava els canvis en el famós horari de les 20:45h per als partit de la Lliga de Campions. L’ens continental del futbol feia oficial la modificació de l’inici dels enfrontaments de la competició més prestigiosa d’Europa, que passaran a disputar-se, a partir d’aquesta propera temporada, a les 18:55 i a les 21:00 hores, així com també les noves fórmules de classificació per a la fase de grups, tant de la Champions League, com de l’Europa League.

Aquest dimarts, la mateixa UEFA ha confirmat aquesta revolució, que impactarà directament en el proper trienni de competicions continentals (2018-2021). El nou horari permanent per a la fase de grups i les eliminatòries finals (vuitens, quarts, semifinals i final) de la Lliga de Campions serà el de les 21:00 hores, a excepció de dos partits per jornada (dimarts i dimecres) en la lligueta de grups, que també es disputaran a les 18:55 hores.

 

L’organisme europeu també ha aprovat el quart canvi, una substitució que els equips podran fer efectiva durant les pròrrogues, tal i com ja s’està produïnt en les competicions de seleccions masculines i femenines. La UEFA ha confirmat el canvi després que el Panell Internacional d’Associacions de Futbol (IFAB) ho aprovés en assemblea el 3 de març passat. Un aspecte que també ajudarà els entrenadors serà la possibilitat d’incloure una convocatòria de 23 futbolistes -en comptes dels 18 actuals- en les finals de la Lliga de Campions, l’Europa League i la Supercopa d’Europa. Un cop acabi la fase de grups, els clubs podran inscriure fins a tres jugadors nous per a la disputa de les eliminatòries finals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa