Món Esport
La celebració d’uns Jocs d’Hivern a Barcelona no convenç els internautes
  • CA

Els usuaris de les xarxes socials no donen suport a la proposta de fer uns Jocs Olímpics d’Hivern a Barcelona l’any 2022. Segons els internautes, si cal reviure el “somni olímpic”, com desitja l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’hauria de fer a l’estiu.

Mentre el grup de suport més concorregut que defensa la cita d’hivern ha aconseguit 4.300 adhesions, la candidatura de la ciutat per a uns Jocs d’estiu de 2020, creada a finals de setembre, té 132.000 partidaris. Al Facebook però també hi ha altres grups. Per exemple, un, amb 1.500 suports, reclama una “Catalunya olímpica independent”.

Òbviament també hi ha grups contraris a la candidatura de Barcelona. Per exemple. ‘No a Barcelona-Pirineus 2022’, amb 2.000 adherits, que rebutja la proposta socialista per “l’especulació, la corrupció, la repressió, i la cortina de fum” que, segons la seva opinió, representa la candidatura.

I entre aquests grups contraris hi ha els creats fora de la capital catalana com ‘Por los Juegos Olímpicos de Invierno 2022 en Jaca, ¡NO! en Barcelona”, amb 1.900 usuaris, que apunta “la barbaritat que una ciutat mediterrània de clima temperat es presenti i que a més intenti trepitjar Jaca” i que una ciutat organitzi dos jocs. O ‘Lleida, província olímpica 2022’ critica el “centralisme” de la candidatura, que reclama per a Lleida, i té 5.800 membres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa