Món Esport
L’Excel de Luis Enrique treu fum
  • CA

 

Luis Enrique ha tornat a les rotacions per la porta gran. El tècnic asturià mai ha repetit alineació en els 11 partits que porta l’equip aquesta temporada. Luis Enrique ha fet servir (d’inici) 22 futbolistes diferents, utilitzant fins i tot jugadors a diferents línies del camp (com és el cas d’Arda o Rafinha).

Mai Luis Enrique ha repetit alineació, per lesions, absències o per decisió tècnica. L’onze de gala només ha estat utilitzat contra l’Atlètic de Madrid (1-1). El jugador més alineat per Luis Enrique és Gerard Piqué (720′).

 

El cos tècnic ha utilitzat tres porters diferents (Bravo, Ter Stegen i Cillessen) vuit defensors (Aleix Vidal, Sergi Roberto, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Mascherano, Mathieu, Jordi Alba i Digne) set migcampistes (Busquets, Iniesta, Rakitic, André Gomes, Denis Suárez, Rafinha, Arda Turan) i sis davanters (el mateix Arda, Messi, Suárez, Neymar, Munir i Rafinha).

El full d’Excel de Luis Enrique continua repartint minuts. Quant a rotacions, aquesta temporada recorda a la primera de l’asturià al capdavant de l’equip.

 

Molts canvis al mig del camp

L’ADN del Barça destaca per fer-se fort al mig del camp. Però Luis Enrique no acaba de fixar tres jugadors indiscutibles a la medul·lar. Sis combinacions diferents ha utilitzat el conjunt blaugrana a la zona ample del camp. Els migcampistes que més partits han jugat plegats són Busquets, Rakitic i Iniesta (3 vegades), empatats amb Denis, Busquets i Rakitic. L’altra combinació més repetida (dues vegades) és la de Busi, Arda i André Gomes. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa