Món Esport
L’exblaugrana Keirrison fitxa per un equip de segona brasilera
  • CA

Keirrison de Souza Carneiro és un d’aquells jugadors que formaran part de la història del Barça, pel fet de no haver vestit mai la samarreta blaugrana. El futbolista brasiler va formar part del club durant cinc temporades, des de la 2009 fins la 2014, però no va arribar a defensar el conjunt barcelonista en cap partit oficial. De fet, no va ser inscrit en cap competició.

El seu fitxatge, juntament amb el d’un altre brasiler, Henrique Adriano Buss, van formar part d’una doble operació amb preguntes encara per resoldre amb l’empresa Traffic, la mare de les empreses de representació al Brasil i una organització esquitxada pels escàndols de corrupció de la FIFA. Keirrison va costar, l’estiu del 2009, 14 milions d’euros a la junta presidida per Joan Laporta, tot i que la primera decisió a prendre sobre el jugador fou cedir-lo al Benfica per una temporada. Amb només set partits, els portuguesos el van tornar, però el Barça el va tornar a cedir, fins a quatre vegades en el següents quatre anys, a la Fiorentina, al Santos, al Cruzeiro i al Coritiba, aquests tres del seu país d’origen.

Després d’aquesta aventura, el club català el va regalar al mateix Coritiba, que li va donar la carta de llibertat a finals d’aquest 2015. Ara, un equip de Série B (segona divisió), el Londrina, l’ha rescatat d’aquest ‘impass’ amb només 27 anys i amb molta carrera encara per endavant. Fins i tot, el davanter va viatjar a Tailàndia per parlar amb els responsables del Buriram United, de la primera divisió, però no va aconseguir arribar a un acord.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa