Món Esport
L’exblaugrana Frank de Boer, nou tècnic de l’Inter de Milà
  • CA

Frank de Boer és nou entrenador de l’Inter de Milà per les properes tres temporades. L’equip italià ha fet oficial la contractació de l’exblaugrana, fins aquest estiu tècnic de l’Ajax d’Amsterdam, un dia després de la destitució fulminant de Roberto Mancini, l’home que ha dirigit l’equip durant les darreres dues temporades.

 

Després del canvi en l’administració del club, amb els poders compartits entre el magnat indonesi Erick Thohir -president- i la nova propietat, el grup xinès Suning, Mancini va col·lisionar directament amb les decisions de la directiva, amb qui no es va arribar a entendre durant els dos mesos de relació, des que Suning comprés el 70% de les accions del club a principis de juny.

 

La inversió en fitxatges i els futbolistes demanats explícitament i de manera reiterada pel tècnic italià no van tenir la resposta esperada i, després de diverses discussions i d’una mala entesa amb els jugadors de la primera plantilla, aquest dilluns va ser destituït de les seves funcions. Un dia després, aquest dimarts, el conjunt milanès ha oficialitzat la contractació de Frank de Boer com a nou entrenador, després d’abandonar l’Ajax d’Amsterdam a principis de juny.

 

L’excentral blaugrana (1999-2003) ha dirigit, amb molt èxit, una nova generació de futbolistes holandesos en un Ajax que ha tornat a dominar el futbol neerlandès en la dècada actual. Des de la seva arribada a la banqueta, l’estiu del 2010, el conjunt ajacied ha aixecat quatre lligues i ha practicat un futbol ben reconeixible per a tothom, confiant en els jugadors formats a les categories inferiors del club i fent gala d’una filosofia de joc concreta: la del futbol de posició. Ara, a l’Inter, el repte serà recuperar la confiança d’un grup de futbolistes de molt nivell que s’ha estancat en els darrers anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa