Món Esport
L’empresari Agustí Benedito, nou candidat a la presidència del Barça
  • CA

Després que a principis d’aquesta setmana Sandro Rossell anunciés oficialment la seva intenció de presentar-se a la presidència del F. C . Barcelona, avui ha tocat el torn a l’empresari Agustí Benedito, membre de la comissió social del club fins fa pocs mesos i fundador del moviment l’Elefant Blau. Mitjançant una nota, Benedito ha fet pública la seva decisió assegurant que així vol “evitar especulacions”.

L’empresari català, de 45 anys, ha estat molt lligat a Laporta en l’últim decenni, malgrat que no va ser mai directiu del club. El 2 de març d’aquest any, tot i això, l’empresari català va posar punt i final a la seva relació amb el Barcelona a la comissió social “per discrepàncies” amb Laporta, arran de la vinculació que es va gestar entre el bufet d’advocats del president i l’intent de venda del Mallorca.

Les diferències amb l’actual president han anat a més darrerament. “Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’empenta i el convenciment d’un grup de socis que observen la necessitat de potenciar en el club els principis de transparència, participació dels socis-propietaris, bon govern i honestedat en la gestió diària de l’entitat”, assenyala l’escrit.

Benedito es converteix així en el primer “rival” de Sandro Rosell mentre l’exdirectiu Ferran Soriano es perfila com el tercer candidat a les eleccions que se celebraran la pròxima primavera.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa