Món Esport
L’Ajuntament de Madrid veta una part del Nou Santiago Bernabéu
  • CA

La reforma immobiliària que pretenia fer Florentino Pérez als terrenys del Santiago Bernabéu ha quedat en un no-res, després que l’Ajuntament de Madrid portés als tribunals la remodelació de l’estadi plantejada l’any 2014. Aquest matí, el diari El Mundo ha publicat les línies vermelles que Manuela Carmena ha traçat al projecte del Reial Madrid.

“Qualsevol solució hauria de passar per l’estricte compliment de la legalitat. No hi ha problema amb què el Reial Madrid cobreixi el seu estadi i hi hauria la possibilitat que es canviés l’ús de la Cantonada del Bernabéu de comercial a hoteler, però no serien possibles les actuacions que es plantejaven en el projecte anterior i que van ser anul·lades als tribunals”, explica el delegat de Desenvolupament Urbà Sostenible de l’Ajuntament de Madrid, José Manuel Calvo.

El Reial Madrid pretenia ampliar les dimensions de la seva instal·lació, construint un hotel, un centre comercial i augmentant l’aforament del l’aparcament subterrani, tres mesures que ja han estat totalment descartades pel consistori que lidera Manuela Carmena. A Florentino només li quedarà la possibilitat de cobrir l’estadi. Fins i tot, el projecte aprovat el 2014 pretenia aconseguir un aforament de 88.000 espectadors, 7.000 més que en l’actualitat, una possibilitat que també ha estat suspesa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa