L’1×1 del València 2-3 Barça

Ter Stegen: Correcte. Aturada crucial a Parejo a tocar del descans. Bastant venut en els dos gols encaixats. Segur amb els peus i els xuts llunyans.

S. Roberto: Tou. Problemes per contenir Nani, a qui ha donat massa metres. Menys protagonisme ofensiu que d’altres dies.

Mascherano: Ferm. Ha controlat Rodrigo per anticipació i contundència, a excepció del 2-2, que l’ha agafat desubicat en un error en cadena de tot l’equip.

Umtiti: Sobri. Inici irregular, amb una pèrdua perillosa, s’ha anat entonant. Perfecte per alt i al tall. No s’ha complicat en la sortida.

Digne: Superat. Cancelo li ha guanyat la partida diverses vegades al primer temps i no ha tancat bé el seu lateral en l’1-1. Aprovat amb la pilota.

Busquets: Desigual. Sense l’autoritat habitual, ha patit amb la mobilitat de Parejo. Amb una targeta groga molts minuts, no s’ha desdibuixat i a la segona part ha actuat de tercer central en fase atacant.

A.Gomes: Llarg. Ha corregut molt, incorporant-se en un parell de contraatacs, i a estones ha fet més directe el futbol blaugrana. Un petit pas endavant.

Denis Suárez: Testimonial.

Iniesta: Lesionat. Abans del quart d’hora, una dura entrada d’Enzo Pérez l’ha tret del partit.

Rakitic: Tàctic. Solvent, ha originat el 2-2 amb una gran rematada de cap.

Messi: Determinant. Ha fet el 0-1, de xut característic, i el 2-3, en un penal que cremava davant el millor para-penals, després d’una jugada extraordinària comandada per ell en el minut final. Versió èpica de l’argentí.

Suárez: Valuós. Ha desaprofitat dos gols cantats davant d’Alves a la primera meitat, però quan el duel estava més complicat ha reaccionat amb el 2-2 per ràbia, i provocant el penal del triomf.

Neymar: Profund. Les millors assistències, una de sublim amb l’exterior a Suárez. Sempre ha buscat el joc vertical i és qui més perill ha creat tant amb el matx sota control com en el caos de l’última mitja hora, participant en el 2-3 definitiu.