Món Esport
Julen Lopetegui, nou seleccionador espanyol
  • CA

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha fet oficial el nomenament de Julen Lopetegui com a nou seleccionador absolut. L’exporter professional i exentrenador del Porto substituirà Vicente del Bosque i serà presentat aquest dijous a la tarda, a la Ciutat Esportiva de Las Rozas.

Lopetegui ja ha format part, com a tècnic, de les categories inferiors de la RFEF, essent campió d’Europa Sub-19 l’any 2012 i també campió d’Europa el 2013, amb la Sub-21. La seva trajectòria amb les seleccions l’han fet valedor d’aquest nou càrrec. A banda de la selecció espanyola, el d’Asteasu (Guipúzcoa) ha entrenat el Rayo Vallecano, el Reial Madrid Castilla i el Porto, aquest darrer amb molt poc èxit, ja que fou destituït el gener del 2015, sis mesos després d’haver estat fitxat.

Com a jugador, Lopetegui es va formar a les categories inferiors del San Sebastián CF, filial de la Reial Societat, abans de passar al Reial Madrid Castilla, d’on va sortir cedit en direcció Las Palmas, amb qui va agafar confiança per tornar a l’equip blanc com a tercer porter. Les seves millors etapes, però, van ser al Logroñés (1991-1994) i al Rayo Vallecano (1997-2002), amb qui va disputar més de 100 partits. Entre el Logroñés i el Rayo, Lopetegui va jugar al Barça, sense massa èxit. En tres anys va jugar només vuit partits i va encaixar 19 gols.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa