Món Esport
Juga a la porra Barça-Manchester i guanya un rellotge HORACAT
  • CA

Ha arribat la gran final de la temporada. La Copa d’Europa està en joc i sembla que ni un volcà en erupció podrà impedir que els homes de Pep Guardiola i els jugadors d’Alex Ferguson puguin enfrontar-se dissabte a l’emblemàtic nou estadi de Wembley per aconseguir el gran títol continental.

És el darrer partit del Barça abans de les vacances i si el guanya serà la cirereta final d’una magnifica temporada. Es tracta d’un partit a cara o creu i malgrat la qualitat del joc del Barça el Manchester no es pot menystenir. Ara que els nervis encara no ens saturen i tenim el cap fred, ha arribat el moment de fer la porra. Quin serà el resultat?

Entre els encertants de la porra el Singular Digital sortejarà un rellotge català HORACAT, empresa que ha ideat els primers rellotges digitals que es poden llegir en la nostra llengua (valorat en 60 euros). Recorda que podràs seguir la final minut a minut i fer comentaris sobre l’evolució del partit al Singular Digital des de aproximadament mitja hora abans que comenci el partit.

Participa a la porra AQUÏ!



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa