Món Esport
El Joventut, eliminat de la lluita pel títol de l’ACB
  • CA

El Joventut de Badalona es va acomiadar aquest dimarts de les seves possibilitats de classificar-se per a les semifinals de la Lliga Endesa en perdre contra l’Iberostar Tenerife (82-80). La derrota verd-i-negra va atorgar la classificació a la pròxima ronda al Kirolbet Baskonia, que acompanyarà el Barça, primer classificat del Grup A.

Els canaris, que ja no tenien opcions de seguir amb vida a la Fonteta, van jugar només per l’honor, però van signar una actuació molt digna que va acabar en victòria gràcies principalment als punts de Gabriel Lundberg i Dani Díez, especialment encertat en els moments més embussats del partit.

El marcador va ser un acordió durant els dos primers assalts, amb Dimitrijevic d’un costat i Bogris, d’un altre, tirant del carro, i jugant amb noblesa. El millor reflex d’aquesta inestabilitat en els registres va ser la represa. Els de Txus Vidorreta van arrencar amb +11, van arribar a anar sis per sota i van acabar el tercer quart amb cinc d’avantatge.

Les alternatives van ser constants, tant per la imprecisió en el rebot, com la falta de forces mentre avançava el partit. És més, el xoc es va embullar en el tram final amb diverses tècniques i faltes constants. Abans d’aquest moment va aparèixer Dani Díez amb dos triples, més dues cistella en la pintura que van posar el marcador en 71-64.

Una distància gairebé definitiva tot i l’obstinació de la Penya, que va tornar a acostar-se sense poder donar la volta al marcador. Els catalans es van quedar a dos amb un triple d’un enorme Prepelic gairebé sense temps. La derrota va deixar sense possibilitat de classificar-se als catalans i van classificar de formen directa a un Kirolbet Baskonia que es va guanyar el bitllet des del sofà de l’hotel.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa