El Joventut de Badalona i el Baxi Manresa arrenquen la pretemporada

Tots dos equips ja preparen el començament de la Lliga, que tindrà lloc el 18 de setembre

La Lliga ACB començarà el pròxim 18 de setembre i dos dels tres equips catalans que hi participaran ja s’han posat en marxa per preparar el nou curs. Es tracta del Joventut de Badalona i el Manresa, que han començat la pretemporada aquesta setmana. Abans del començament de l’ACB, tots dos conjunts disputaran la Lliga Catalana els dies 4 i 5 de setembre. Els badalonins s’enfrontaran al Barça a les semifinals i els manresans al Morabanc Andorra.

La Penya ha realitzat aquest dimecres la seva primera sessió de pretemporada. Els jugadors verd-i-negres van passar les proves mèdiques dimarts, un dia abans de començar els entrenaments. L’equip de Carles Duran compta amb quatre nous fitxatges: Andrés Féliz, Guillem Vives, Brandon Paul i Derek Willis. D’altra banda, Dimitrijevic, Dawson, Xabi López-Aróstegui i Morgan no continuaran al club.

Pel que fa al Baxi Manresa, ja ha dut a terme dos entrenaments de pretemporada a les ordres de Pedro Martínez, que afronta la seva tercera temporada al club. El ball de noms a l’equip del Bages és bastant gran. D’entrada, presenta vuit fitxatges: Vasilije Pusica, Joe Thomasson, Elias Valtonen, Janis Berzins, Luke Maye, Ismael Bako, Chima Moneke i Marcis Steinbergs. Al capítol de baixes, Báez, Hinrichs, Eatherton, Janning i Pantzar no seguiran al Manresa.

Més informació

Nou comentari