Món Esport
El Joventut de Badalona i el Baxi Manresa arrenquen la pretemporada
  • CA

La Lliga ACB començarà el pròxim 18 de setembre i dos dels tres equips catalans que hi participaran ja s’han posat en marxa per preparar el nou curs. Es tracta del Joventut de Badalona i el Manresa, que han començat la pretemporada aquesta setmana. Abans del començament de l’ACB, tots dos conjunts disputaran la Lliga Catalana els dies 4 i 5 de setembre. Els badalonins s’enfrontaran al Barça a les semifinals i els manresans al Morabanc Andorra.

La Penya ha realitzat aquest dimecres la seva primera sessió de pretemporada. Els jugadors verd-i-negres van passar les proves mèdiques dimarts, un dia abans de començar els entrenaments. L’equip de Carles Duran compta amb quatre nous fitxatges: Andrés Féliz, Guillem Vives, Brandon Paul i Derek Willis. D’altra banda, Dimitrijevic, Dawson, Xabi López-Aróstegui i Morgan no continuaran al club.

Pel que fa al Baxi Manresa, ja ha dut a terme dos entrenaments de pretemporada a les ordres de Pedro Martínez, que afronta la seva tercera temporada al club. El ball de noms a l’equip del Bages és bastant gran. D’entrada, presenta vuit fitxatges: Vasilije Pusica, Joe Thomasson, Elias Valtonen, Janis Berzins, Luke Maye, Ismael Bako, Chima Moneke i Marcis Steinbergs. Al capítol de baixes, Báez, Hinrichs, Eatherton, Janning i Pantzar no seguiran al Manresa.



Més notícies
Pau Ribas i Cory Higgins lluiten per la pilota durant un Penya - Barça | Europa Press
Barça, Joventut i Manresa ja coneixen el seu calendari a l’ACB
Notícia: Barça, Joventut i Manresa ja coneixen el seu calendari a l’ACB
Comparteix
Aquesta competició arrencarà el 18 de setembre
Messi durant la seva presentació amb el PSG | Europa Press
Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”
Notícia: Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”
Comparteix
El president del PSG ha negat que la incorporació de Messi incompleixi les normes del 'fair-play financer'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa