Els Jocs de Tòquio se celebraran encara que hi hagi coronavirus

El Comitè Olímpic Internacional vol que siguin la demostració que "hi ha llum al final del túnel"

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha fet un pas endavant molt important a l’hora d’aclarir els dubtes que hi puguin haver respecte a la celebració dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i ha assegurat que es faran i que començaran el 23 de juliol. Cal recordar que l’esdeveniment esportiu més important del món es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus i en comptes de celebrar-se l’agost del 2020, es va endarrerir un any. 

Malgrat tot, la pandèmia encara no s’ha superat i des de l’organització han anat sortint veus que qüestionen que es puguin celebrar els Jocs el 2021. És per això que el COI ha sortit a escena per respondre a la pregunta. “Els Jocs de Tòquio se celebraran amb coronavirus o sense”, ha declarat John Coates, vicepresident del Comitè. 

De fet, el COI veu en aquests Jocs Olímpics una oportunitat inigualable per enviar un missatge d’esperança pel que fa a la pandèmia. “Podem assegurar que els Jocs iniciaran el dia 23 de juliol i seran els Jocs que han derrotat la Covid-19. Representaran la llum al final del túnel”, ha assegurat, rotund, Coates.

Més informació

Comentaris

    Jo Setembre 7, 2020 4:19 pm
    Quin tip de riure Sr. Coates. Rucs a més no poder tots plegats.

Nou comentari