Món Esport
Els Jocs de Tòquio se celebraran encara que hi hagi coronavirus
  • CA

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha fet un pas endavant molt important a l’hora d’aclarir els dubtes que hi puguin haver respecte a la celebració dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i ha assegurat que es faran i que començaran el 23 de juliol. Cal recordar que l’esdeveniment esportiu més important del món es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus i en comptes de celebrar-se l’agost del 2020, es va endarrerir un any. 

Malgrat tot, la pandèmia encara no s’ha superat i des de l’organització han anat sortint veus que qüestionen que es puguin celebrar els Jocs el 2021. És per això que el COI ha sortit a escena per respondre a la pregunta. “Els Jocs de Tòquio se celebraran amb coronavirus o sense”, ha declarat John Coates, vicepresident del Comitè. 

De fet, el COI veu en aquests Jocs Olímpics una oportunitat inigualable per enviar un missatge d’esperança pel que fa a la pandèmia. “Podem assegurar que els Jocs iniciaran el dia 23 de juliol i seran els Jocs que han derrotat la Covid-19. Representaran la llum al final del túnel”, ha assegurat, rotund, Coates.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jo a setembre 07, 2020 | 16:19
    Jo setembre 07, 2020 | 16:19
    Quin tip de riure Sr. Coates. Rucs a més no poder tots plegats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa