Món Esport
Javier Mascherano té una oferta multimilionària de la Xina
  • CA

Després d’intentar-ho amb Arda Turan i Dani Alves, ambdós amb ofertes significatives i molt suculentes, el futbol xinès es torna a fixar en un altre futbolista del Barça de cara a augmentar la seva cotització mediàtica. Aquesta vegada, el desig de la Superlliga Xinesa és el central argentí Javier Mascherano.

El quart capità blaugrana té una sucosa oferta sobre la taula, una proposta que està estudiant i per la qual passa una decisió important de futur. Un futur no massa llunyà. L’argentí no ho té clar, encara no ha decidit si seguirà un any més al Barça i sap que la junta directiva no s’oposarà a una sortida voluntària, sabent que aquest juny complirà 32 anys i podent estalviar-se un sou de 10 milions d’euros bruts per temporada (5,5 nets pel jugador).

Mascherano no ha descartat l’oferta xinesa i es planteja seriosament quina ha de ser la seva carrera esportiva a partir del 30 de juny, un cop acabi la temporada i s’obri el mercat estiuenc de fitxatges. L’argentí complirà, a final de curs, la seva cinquena temporada vestint els colors blaugrana, amb un rendiment sobre el terreny de joc indiscutible, havent, fins i tot, canviat la seva posició de migcampista per la de central. A més, en els últims anys s’ha convertit també en un dels líders del vestidor, sobretot des de la sortida de Xavi Hernández i Víctor Valdés.

Pep Guardiola, l’entrenador que el va reconvertir a l’eix de la defensa, va expressar l’any 2012 que “Mascherano em sembla el millor fitxage del Barça en els darrers anys. És un jugador únic”.

En principi, els problemes fiscals i la seva culpabilitat en el cas d’evasió pel qual va ser jutjat no formen part dels motius que farien que el ’14’ blaugrana decidís finalment abandonar Catalunya.

Ezequiel Lavezzi, Gervinho, Gaël Kakuta, Paulinho, Jackson Martínez, Demba Ba, Stéphane Mbia, Obafemi Martins, Freddy Guarín, Alex Teixeira o Ramires són alguns dels futbolistes d’alt nivell mundial que segueixen la seva carrera a la Superlliga xinesa, després d’haver dedicat bona part de la seva vida professional a defensar els colors de grans clubs europeus.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa