Itàlia i el Regne Unit fan un gran salt al medaller a la recta final dels Jocs Olímpics

La delegació espanyola retrocedeix una mica, però demà pot fer un gran salt

Els Jocs Olímpics de Tòquio posaran punt final d’aquí a dos dies. Les tres primeres posicions del medaller semblen bastant definides i, segurament, les ocuparan la Xina, els Estats Units i el Japó, en aquest ordre. Però, la resta de les deu primeres posicions estan molt cotitzades i hi ha diversos països que busquen colar-se entre els millors.

Avui, la delegació del Regne Unit ha recuperat la quarta posició després de sumar dos nous ors gràcies al seu equip de ciclisme en pista i a l’atleta Kate French, que ha guanyat el pentatló. A més, Itàlia s’ha col·locat setena i és la gran revelació d’aquests Jocs Olímpics. La delegació italiana ha sumat tres ors aquest divendres per cortesia del seu equip de relleus masculí d’atletisme, l’atleta Antonella Palmisano, que ha guanyat els 20 quilòmetres de marxa atlètica, i el karateka Luigi Busà.

Pel que fa a la delegació espanyola, ha baixat a la posició número 20 del medaller tot i haver aconseguit una nova medalla de plata. Espanya podria fer un gran salt demà si guanyés la final del torneig de futbol o de waterpolo femení.

Més informació

Nou comentari