Món Esport
Iniesta: “Bravo i Ter Stegen competeixen per un lloc amb total normalitat, com fem tots”
  • CA

El capità del Barça, Andrés Iniesta, ha comentat aquest divendres en roda de premsa la normal competitivitat a la porteria blaugrana, amb Claudio Bravo i Marc-André ter Stegen lluitant per ser titulars aquesta temporada: “Bravo i Ter Stegen competeixen per un lloc amb total normalitat, com fem tots. Són dos jugadors impecables al vestuari i al camp”.

 

El ‘8’ ha parlat també de l’ambició del seu company Leo Messi, a qui veu amb les mateixes “ganes i il·lusió” de seguir com a “número u”, i ha assegurat que la seva volta a l’equip ha estat la mateixa que en temporades anteriors, amb l’argentí “gaudint del futbol i dels entrenaments”.

 

“L’he vist bé, com sempre, gaudint del futbol i dels entrenaments. Les situacions personals les porta com ha de portar-les. La única cosa que percebo de Leo és el mateix de sempre, les seves ganes i il·lusió de seguir com a número u”, ha explicat en roda de premsa.

 

El manxec ha assegurat que la incorporació de l’argentí als entrenaments abans de temps “no canvia res”. “Més enllà que hagi tornat abans, ningú posa en dubte el comportament que Leo hagi tingut en aquest club. Res canvia. Leo torna molt bé sempre, i sempre l’he vist un jugador diferent, únic i tant de bo aquest any segueixi així. Això ens farà estar més al voltant dels nostres objectius”, ha manifestat.

 

Sobre la possible marxa enrere de l’argentí en la decisió de renunciar a l’albiceleste, després de perdre a la final de la Copa Amèrica, ha dit que aquesta és “una decisió personal o del seu seleccionador que ho parli amb ell”. “Quan arribi el moment tots sabrem quina és la decisió. Si un pot prendre certes decisions és buscant el millor per a un mateix o la seva felicitat. Al final el que desitges és que sigui feliç fent el que fa”, ha assegurat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa