Imatges aèries de La Vuelta descobreixen una plantació il·legal de marihuana a Igualada

Els Mossos d’Esquadra han intervingut un terrat on es cultivaven plantes de cànnabis de forma massiva gràcies a les imatges oferides per l’helicòpter de la cursa

De tant en tant, la realitat supera la ficció. La Vuelta ciclista a Espanya ha deixat una anècdota molt curiosa. Les imatges aèries des de l’helicòpter, habituals en la cobertura de curses ciclistes, van mostrar el passat diumenge una plantació massiva de plantes de marihuana a Igualada. Durant l’arribada, el pla des de l’aire per un dels carrers de la ciutat va descobrir un cultiu irregular de plantes de cànnabis en un terrat.

Aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra han requisat les 40 plantes que s’han descobert en aquest edifici igualadí. Segons informa l’ARA, el cas havia estat denunciat al cos policial abans del pas de La Vuelta per la ciutat catalana i, per tant, també de forma prèvia a l’enregistrament de les imatges del terrat. El mateix mitjà apunta que les persones que vivien en aquell pis eren ocupes, i haurien abandonat l’immoble abans que es captessin les imatges. Es desconeix per quin motiu havien deixat les plantes al terrat de l’edifici.

Més informació

Comentaris

    Jmuc Setembre 4, 2019 11:00 am
    La Igualada?.Es Igualada tros de suro!.

Nou comentari