Món Esport
Hamilton guanya a Silverstone amb una roda punxada
  • CA

Quan sembla que ja ho has vist tot en aquesta vida, sempre hi ha alguna cosa que t’acaba sorprenent. Aquest cop ha estat en el món de la Fórmula 1. El pilot britànic de Mercedes Lewis Hamilton, hexacampió del món i cridat a superar Michael Schumacher més d’hora que tard, ha aconseguit la tercera victòria consecutiva del Mundial del 2020 fent una última volta amb una roda punxada.

Hamilton ja sortia des de la pole i, tenint en compte com havien volat els Mercedes a les sessions de classificació, tot semblava indicar que el britànic i el seu company Valtteri Bottas es passejarien pel circuit de Silverstone, al Gran Premi de Gran Bretanya. Res més lluny de la veritat. El finès ha caigut fins a l’onzena posició després d’una punxada i quan semblava que la mala sort pels de l’escuderia alemanya ja havia estat suficient, ha succeït el mateix amb Hamilton.

El pilot britànic ha punxat a la setena corba del circuit, a la darrera volta, i ha hagut de finalitzar la cursa amb aquesta situació. Tot i això, Hamilton no ha volgut llançar la tovallola i ha continuat. El seu esforç, i el patiment de tota l’escuderia, ha tingut recompensa i l’hexacampió del món ha aconseguit la tercera victòria consecutiva d’aquest Mundial.

Amb aquests nous 25 punts, Hamilton es fa fort en el lideratge de la classificació. Malgrat l’onzena plaça que l’ha deixat sense puntuar, Bottas continua segon, seguit de Max Verstappen, segon a Silverstone, i de Lando Norris i Charles Leclerc. Carlos Sainz és desè a la general després d’haver caigut al Gran Premi de Gran Bretanya fins a la tretzena posició quan rodava quart, també per una punxada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa