Món Esport
Hamilton carrega contra Espanya per la tauromàquia: “Això és fastigós”
  • CA

Lewis Hamilton ha qualificat de “fastigós” el fet que Espanya celebri corregudes de toros i que als nens espanyols se’ls ensenyi “a torturar i matar toros des dels 14 anys”, en referència a les escoles de tauromàquia. El pilot britànic de la Fórmula 1 ha demanat al Ministeri d’Educació abolir aquests recintes.

“Espanya, això és realment fastigós”, ha manifestat en una publicació en la xarxa social Instagram, en la qual ha pujat unes stories amb una fotografia d’un toro mort i arrossegat cobert de sang després d’un espectacle taurí.

A més, ha lamentat que al país espanyol es permeti que els nens puguin acudir a escoles de tauromàquia. “Als nens a Espanya els ensenyen a torturar i matar toros des dels 14 anys”, ha indicat. “Estem demanant al Ministeri d’Educació que tanqui les escoles taurines immediatament. Pots ajudar compartint aquesta petició”, ha afegit, adjuntant un enllaç a l’organització Persones pel Tracte Ètic dels Animals (PETA).

En la mateixa xarxa social, l’hexacampió del món de Fórmula 1 es defineix com a “amant dels animals”; des de l’any 2017, el britànic va començar a seguir una dieta vegana. D’aquesta manera, Hamilton s’uneix a una nova reivindicació social, després de mostrar-se molt actiu les últimes setmanes en la lluita contra el racisme davant les protestes sorgides per l’assassinat de George Floyd en mans d’un policia a Minneapolis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa