Món Esport
Hamilton aconsegueix el seu cinquè títol mundial de la Fórmula 1
  • CA

Lewis Hamilton culmina la seva gran temporada a la Fórmula 1 amb la consecució del seu cinquè Mundial. El pilot britànic ha acabat quart al Gran Premi de Mèxic, que ha guanyat Max Verstappen (Red Bull), i es torna a coronar com al millor del món. Sebastian Vettel, segon a l’Autòdrom Hermanos Rodríguez, no ha pogut fer res per evitar que el seu competidor pel títol li guanyés la partida.

 

Hamilton no s’ha deixat frenar pels seus problemes als pneumàtics i  ja celebra el títol quan encara s’han de disputar les curses al Brasil i Abu Dhabi. Carlos Sainz (Renault), Fernando Alonso (McLaren-Renault) i el mexicà Sergio Pérez (Force India) han hagut d’abandonar per problemes mecànics.

 

 

D’aquesta forma, Hamilton iguala Fangio (5) en la llista de pilots amb més Mundials de Fórmula 1 i ja té Schumacher (7) en el seu punt de mira. “Em sento molt estrany ara mateix, però abans de res vull donar gràcies a l’afició per aquest Gran Premi tan especial a Mèxic. Ha estat un treball dur durant moltes carreres i vull agrair el suport a tothom. Fangio ho va fer amb Mercedes i és un moment molt irreal”, ha declarat Hamilton en finalitzar la cursa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa