Món Esport
Guardiola: “Un dels millors moments al Bayern? L’eliminació contra el Barça”
  • CA

L’entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha sorprès en la roda de premsa d’aquest dijous. L’exjugador i extècnic blaugrana ha assegurat que “un dels meus millors moments [a l’equip alemany] va ser la derrota a semifinals davant el Barça”, l’any passat.

Guardiola es refereix al partit que el Bayern va guanyar a Munic contra els blaugrana (3-2), però que no va ser suficient per capgirar l’eliminatòria, ja que els de Luis Enrique van golejar (3-0) els alemanys en el partit d’anada, amb dos gols de Leo Messi i un de Neymar.

El tècnic català ha argumentat que l’afició del Bayern va aplaudir malgrat l’eliminació. “No són ximples, es van adonar del mateix que jo, que els jugadors [de l’equip alemany] ho van donar tot per la samarreta”.

En aquell partit al Fussbal Arena van marcar Müller i Lewandowski per part del Bayern. Neymar va fer un doblet. D’aquella eliminatòria sobretot es recordarà el golàs de Messi al Camp Nou, per la seva retallada a Boateng i la vaselina a Neuer instants després.

Podeu veure aquí sota el resum del Bayern 3-2 Barça del maig del 2015.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa