Guardiola signa una setmana negra (2-0)

El Tottenham consuma la pitjor setmana de Pep Guardiola des que va arribar a Manchester. El City ha perdut a White Hart Lane, contra un Tottenham físic i combatent, que ha sorprès als citizens des de l’inici. Un gol en propia porteria de Kolarov al minut 9 ha obert la llauna pels londinencs, que han controlat el partit. Els Spurs, tot i no dominar la possessió, ha gaudit de més oportunitats de gol i ha superat al City en tots els sentits (2-0).

Dele Alli, el millor jove la Premier l’any passat i l’home estrella del Tottenham al partit d’avui, ha aprofitat una bona passada de Son per definir d’allò més bé davant Claudio Bravo. Dele Alli ha rematat de primeres ajustant la pilota al pal llarg, impossible pel porter xilè.

Sense rècord

Guardiola no ha pogut sumar el rècord d’entrenador amb un millor inici a la Premier i el segon classificat de l’any passat l’ha batut per primera vegada a la competició domèstica anglesa. Tot i fer entrar Gündogan i la jove promesa Iheanacho, no ha pogut aixecar un partit que hauria acabat amb un resultat d’escàndol, de no ser per Claudio Bravo, que ha aturat un penal comés per Fernando sobre Dele Alli al minut 63.

El City mai s’ha trobat i ha estat lluny del seu millor nivell. L’equip de Guardiola suma dues punxades consecutives, signant la pitjor setmana del de Santpedor des que va posar-se a les ordres del conjunt de Manchester. El proper rival del Barça a la Champions arriba a l’aturada per seleccions amb dubtes i patint la baixa del seu millor futbolista: Kevin de Bruyne.