Món Esport
Guardiola: "Vaig marxar a 6.000 kilòmetres i la directiva no m’ha deixat tranquil"
  • CA

“Vaig marxar a 6.000 quilòmetres de distància i vaig demanar a la directiva del Barça que em deixessin tranquil i no han complert la seva paraula”. D’aquesta manera, l’ara entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha carregat avui contra la directiva del Barça, a qui ha acusat d’utilitzar el vicepresident del Santos del Brasil, Odilio Rodrigues, per actuar contra ell i de no deixar-lo en pau durant tota la temporada passada quan va estar instal·lat a Nova York.

En la mateixa roda de premsa des de la concentració del Bayern, Guardiola ha negat que hagi dit que l’entrenador del Barça, Tito Vilanova, no podria gestionar un vestidor amb dos grans jugadors com Messi i Neymar. “L’any passat el que va fer [Tito] aconseguint la lliga més exitosa de la història del Barça és suficient argument com perquè digui jo si està capacitat o no. Els bons jugadors estan capacitats per jugar junts sempre”, ha sentenciat.

“Utilitzar la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal no ho oblidaré mai, no m’ho esperava, és de molt mal gust […] Amb mi s’han passat de la ratlla. Jo a Tito Vilanova el vaig veure a Nova York. Si no ens hem vist més és perquè no ha estat possible”, ha descrit el tècnic de Santpedor tot insistint que l’han volgut perjudicar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa