Món Esport
Guardiola: "Fins i tot a mi em sorprèn aquest nivell"
  • CA

Amb vint minuts n’hi ha prou. El Barça ha passat per sobre de l’Almeria en un partit sense color on els jugadors de Pep Guardiola han certificat el seu excel•lent moment de forma anul•lant un rival sense opció. I és que Eto’o, amb un hat trick en mitja hora, Henry i Dani Álves s’han encarregat de materialitzar en gols un joc ofensiu sense treva que confirma que l’equip blaugrana es troba en un moment immillorable.

L’entrenador del Barça ha assegurat sentir-se “sorprès” per la rapidesa amb què el seu equip ha solucionat el partit i ha felicitat els seus jugadors pel nivell de joc exhibit davant l’equip andalús. “La clau d’aquest resultat és que el Barça té bons jugadors”, ha explicat Guardiola. “Avui hem sortit molt bé, i fins i tot a mi m’ha sorprès aquest nivell perquè no és normal fer cinc gols a la primera part”.

Abans del partit, Guardiola va destacar davant l’equip “la importància del rival”. Unes consignes que sembla que els blaugranes es van prendre seriosament, doncs a la mitja hora d’encontre ja han hagut d’aixecar el peu de l’accelerador per no acabar amb un resultat humiliant per l’Almeria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa