Món Esport
Guardiola: "El 99% dels entrenadors del món voldrien tenir aquesta plantilla"
  • CA

L’entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha volgut acabar amb el debat sobre si encara és necessari fer algun altre fitxatge de cara la nova temporada assegurant que “el 99% dels entrenadors de tot el món voldrien tenir aquesta plantilla”, un grup “evidentment competitiu” caracteritzat per “el talent”.

“Seria presumptuós dir que no em conformo amb el que tinc. Evidentment que serem competitius”, ha assenyalat Guardiola a San Francisco, on avui l’equip tanca la gira als Estats Units amb un partit contra el Chivas mexicà.

El tècnic ha destacat “la humilitat” com el valor que ha de guiar els seus jugadors la temporada que ve. “Intentarem aconseguir que els jugadors necessitin els seus companys per ser millors, que se sentin units perquè el talent ja sabem que el tenen”, ha alabat Guardiola.

“En el primer partit contra Los Angeles la defensa es comportava de manera individual i estaven lluny dels davanters. Si estan més junts fan menys esforços i deixen menys espais amb els centrecampistes”, ha explicat Guardiola. Aquest detall es va solucionar a Seattle on “vam recuperar la sensació de generar oportunitats de gol i de no deixar que ens en creessin moltes”, segons ha explicat el mateix entrenador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa