Món Esport
Guardiola, mànager del mes a la Premier League
  • CA

Pep Guardiola ha estat nomenat Mànager del Mes de febrer a la Premier League. El tècnic català ha rebut aquest guardó després d’unes setmanes sumant bons resultats a la competició domèstica, amb tres victòries en tres partits i un futbol millorat en relació a l’inici de temporada.

El Manchester City va sumar, al febrer, nou punts de nou possibles, vencent a domicili el West Ham United (0-4) i el Bournemouth (0-2) i sumant els tres punts ‘in extremis’ davant el Swansea City (2-1), amb dos gols de Gabriel Jesús, lesionat en un metatarsià del peu en el partit davant el Bournemouth.

 

Guardiola es converteix, d’aquesta manera, en el segon tècnic català en rebre aquest guardó. L’abril del 2012, Robert Martínez fou nomenat millor mànager del mes per la trajectòria final del Wigan Athletic, que li permeté mantenir-se a la Premier League una temporada més, la darrera, abans del descens a la Championship. Rafa Benítez (6) i el blanc-i-blau Quique Sánchez Flores (1) també han rebut aquesta condecoració.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa