1718

El Barça rebrà demà el Real Madrid, per quarta vegada aquests darrers dies i per darrera vegada aquesta temporada, en un Camp Nou ple d’aficionats que volen agrair al seu equip els bons moments que els han brindat les darreres setmanes davant l’etern rival.

En un gran mosaic format per 95.000 cartolines a les grades de l’estadi es podrà llegir la frase “Gràcies, equip!”, acompanyada dels colors dels Barça i la senyera. També sota aquest lema Barça TV ha creat un vídeo de motivació a tot el barcelonisme. El club vol que demà l’estadi sigui una gran festa i una olla de pressió pels blancs.

L’entrega dels culés amb els seus jugadors, que tenen una avantatge de 0-2 i un peu a la final de la Lliga de Campions, contrasta amb la poca alegria dels seguidors madritistes. El club blanc ha tornat mil entrades de les 4.687 que tenia per aquest partit.

Tot apunta que serà un partit d’alta tensió. La denuncia que el Barça va presentar contra l’entrenador del Madrid, Mourinho, ha tingut resposta blanca. Ara el Madrid ha denunciat al Comitè de control i Disciplina de la UEFA vuit jugadors del Barcelona per conducta antiesportiva: Alves, Busquets, Pedro, Keita, Mascherano, Messi Piqué i Pinto.

El Singular Digital transmetrà “minut a minut” la tornada de la semifinals entre el Barça i el Madrid en connexió des de mitja hora abans de l’inici del partit.Nou comentari