Segurament ha estat una de les lligues més competitives del últims anys. El fet d’haver d’esperar fins a l’última jornada per saber quin equip és el vencedor de la competició no és gens habitual, però el Barça i el Madrid es jugaven aquesta tarda i amb només 90 minuts poder alçar el títol de campió de lliga. I l’equip balugrana ha guanyat i per golejada.

El Barça ha començat el partit patint, amb un parell d’errors de Piqué i Valdés. Però a partir del minut 27, el Valladolid s’ha marcat un gol a la seva porteria i ha estrenat el marcador blaugrana. Tot seguit i només uns minuts després, al 31, Pedro ha marcat el segon gol del Barça. L’equip de Pep Guardiola se’n anava tranquil a la mitja part.

El començament del segon temps ha estat controlat pel Barça i ja preveia una golejada important. Els seguidors demanaven un gol del crack del Barça, de Messi, i ha arribar al minut 62, després d’una jugada sensacional amb Touré . Però el quart estava a punt d’arribar i de la mà, de nou, del jugador argentí que ha marcat al minut 75. El moment emotiu ha arribat quan Guardiola ha fet entrar a Iniesta que tornava al Camp Nou després de moltes jornades lesionat.

I just al mintut 90 l’àrbitre del partit indicava el final del partit i la bogeria acaparava el Camp Nou, aficionats i jugadors ja podien celebrar el titol de Lliga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa