El Valdepeñas no dona la sorpresa: el Barça, campió de Copa (3-4)

El Barça s’ha proclamat campió de la Copa estatal per segona temporada consecutiva. El rival, el Valdepeñas, venia d’eliminar l’Inter i volia acabar de donar la sorpresa a la final. Han estat a punt d’aconseguir-ho, gràcies a un bon partit de Chino, però a la segona meitat els blaugrana han estat superiors i han pogut derrotar els castellans (3-4).

Si bé no era la final esperada, sí que ha estat un gran partit de futbol sala. El Valdepeñas, amb la voluntat d’aconseguir el somni que portaven perseguint tot el cap de setmana, s’ha avançat en el marcador al minut 12. Chino ha batut Juanjo amb una jugada assajada i aquesta diana ha estat l’única fins al descans.

Andreu Plaza ha hagut de despertar els seus jugadors a la mitja part i s’ha notat de seguida. Al segon minut de la represa, Adolfo ha posat l’empat al marcador, tot i que el Valdepeñas hauria pogut ampliar la diferència a la primera jugada de la represa. Aicardo i Boyis, en menys de deu minuts, han demostrat la contundència blaugrana i han marcat dos gols consecutius.

Chino ha cercat la temptativa de fer reaccionar el seu equip amb un gol al minut 32 fer reduir distàncies. Tanmateix, el Barça, amb ganes d’amarrar el partit i no patir, ha tornat a ampliar distàncies amb un gol de Marcenio tot just després del del Valdepeñas. Els castellans han continuat a l’ofensiva tot el que restava de partit i Chino ha aconseguit el hat-trick al darrer minut, però l’empat no ha arribat.

La Copa estatal és el primer trofeu que aixeca el Barça aquesta temporada. Amb la voluntat de triomfar a les altres copes i a la UEFA Futsal Cup, els d’Andreu Plaza són segons a la Lliga LNFS i l’Inter continua sent el gran rival. Malgrat la final inèdita, els madrilenys continuaran sent els qui els hi posaran les coses més complicades, però aquest trofeu dona forces als culers per seguir endavant.