Món Esport
Ferrer veu "difícil" que la campanya electoral sigui neta
  • CA

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Jaume Ferrer ha assegurat avui, a la presentació de la cançó que acompanyarà la seva campanya, ‘Sóc Feliç’, que veu “difícil” que la carrera electoral sigui neta tot i que ha assegurat que per part seva, així serà.

“Ens hauríem de posar tots a l’altura del soci i fent tot de manera que se senti orgullós de les eleccions. Ho veig difícil, però contribuiré que sigui així”, ha manifestat el precandidat continuista.

Tot i això, referint-se a la vigilància de la precandidatura de Marc Ingla sobre les firmes d’Agustí Benedito, ha advertit que la informació que manejava és que “hi ha hagut una candidatura que ha estat agressiva a revisar totes les paperetes d’Agustí Benedito”.

“Si passa el tall, el felicitaré perquè s’ho mereix i esperem que sigui així. No sé si és perquè els entra algun tipus de nerviosisme o perquè estan patint per alguna cosa, ho desconec”, ha afegit sobre aquesta qüestió.

Ferrer acusa Rosell d’interferir en les decisions tècniques

Ferrer també ha fet referència a Sandro Rosell i a les diferències dels seus respectius models esportius. “La diferència és la que es va mostrar en els primers anys que Rosell va estar a la Junta Directiva. D’una banda, intervencionisme en les decisions tècniques, que les han de prendre els tècnics, Guardiola i Begiristain”, ha etzibat.

“És un altre model, no aposta tant pel planter sinó per portar jugadors de fora, d’altres cultures com la brasilera. La diferència és molt gran, és canviar el model que ens ha donat els èxits”, ha afirmat.

1258



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa