Món Esport
Federer es torna a operar i s’acomiada de la temporada
  • CA

Roger Federer ha anunciat aquest dimecres que no jugarà fins al 2021 després de patir una recaiguda en la seva lesió al genoll dret, del qual es va operar a principis d’aquest any, i haver tornat a passar per la sala d’operacions. El tennista suís estava esperançat amb el seu retorn a les pistes, ja que el coronavirus ha impedit que s’hagi perdut les primeres competicions del 2020, però tot i això no podrà estar en condicions d’afrontar la temporada reduïda que l’ATP està preparant de cara al mes d’agost.

“Fa unes setmanes, després d’experimentar una recaiguda durant la meva rehabilitació inicial, vaig haver de sotmetre’m a una artroscòpia ràpida addicional al genoll dret”, ha començat explicant el de Basilea, de 38 anys. El guanyador de 20 ‘Grand Slams’, l’últim partit del qual va ser el corresponent a les semifinals davant Novak Djokovic a l’Open d’Austràlia, ha recalcat que tal com va fer el 2016, es prendrà “el temps necessari per estar preparat al 100%” per quan pugui jugar al seu “nivell més elevat”.

L’ATP va suspendre qualsevol activitat en el circuit fins a finals del mes de juliol pel coronavirus i encara espera poder celebrar alguns tornejos, entre ells l’US Open i el Roland Garros, abans que s’acabi el 2020. Del que sí que no hi ha cap dubte, sobretot després de llegir el comunicat que ha emès, és que Roger Federer no podrà tornar fins a la temporada vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa