Fabio Quartaro s’imposa a Silverstone i tres catalans protagonitzen la lluita pel podi

Álex Rins acaba segon després d'una gran actuació i Aleix Espargaró és tercer

El pilot francès Fabio Quartararo ha guanyat el Gran Premi de Gran Bretanya i amplia molt considerablement les seves opcions de ser campió del món. Tan sols un dels seus tres principals perseguidors, Joan Mir, ha acabat entre els deu primers. Álex Rins i Pol Espargaró han completat el podi.

La cursa ha començat amb la mala notícia de l’abandonament de Marc Márquez. El cerverí ha caigut en la primera volta i mentre lliscava ha tirat la moto de Jorge Martín. Al mateix temps, els germans Espargaró s’han col·locat líders durant els primers compassos de la prova. Però Fabio Quartaro ha passat per davant d’ambdós a la cinquena volta i no ha deixat la primera posició fins al final de la cursa.

Àlex Rins ha protagonitzat un molt bon inici de circuit i s’ha col·locat en quarta posició tot i sortir en desè lloc. Tot seguit, el barceloní ha desafiat els germans Espargaró. Tots tres catalans han protagonitzat una lluita per la segona plaça, que ha acabat guanyant Rins a la dotzena volta.

Aleix Espargaró ha aguantat la tercera plaça, però el seu germà Pol ha acabat en cinquè lloc després d’obrir-se més del compte en un gir. Jack Miller ha aprofitat aquest error per col·locar-se quart. L’australià ha disputat la tercera posició a Aleix Espargaró a l’última volta, però el català ha acabat pujant al podi. Pel que fa a Àlex Márquez, ha aconseguit una setena posició molt satisfactòria després de sortir dissetè.

Més informació

Nou comentari