Exhibició del Barça a Europa (97-55)

El Barça ha esclafat aquest dijous el Fenerbahce en la vuitena jornada de l’Eurolliga, celebrada al Palau Blaugrana. Els de Sarunas Jasikevicius han deixat clar que són els líders i uns dels principals candidats al màxim títol continental mitjançant un recital col·lectiu i l’èxtasi anotador de Kyle Kuric en l’últim quart.

L’equip culer ha aconseguit la seva sisena victòria consecutiva a Europa –s’ha afermat a la part alta de la taula amb un registre de set triomfs i només una derrota–, gràcies a una exhibició anotadora des del primer quart. Abrines (12 punts) i Mirotic (16) han donat el primer cop; Higgins (11) i Smits (20) el segon; Kuric (25) s’ha encarregat de posar punt final a una nit esplendorosa amb sis triples en l’últim quart.

El desplegament local ha deixat enrere molt aviat els turcs. La diferència ha continuat creixent en favor del Barça en el segon quart, amb un triple de Calathes just abans del descans (47-26). En el Fenerbahce, Brown ha deixat mínims detalls d’un equip desconnectat que només a fet nou punts en el tercer quart.

Aquesta ha estat la reacció nul·la dels turcs, mentre que el Barça ha trobat Kuric. El tirador no ha fallat cap triple en l’últim quart i ha dibuixat un marcador final encara més voluminós. El Fenerbahce es troba lluny del nivell d’un aspirant al títol, mentre que el Barça de Saras continua creixent i, a banda de mantenir la seva defensa extraordinària, està millorant molt ofensivament.